Çiftlik Şehit Bülent Karataş İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://sehitbulentio.meb.k12.tr
Adres : Çiftlik Mah.YAKUTİYE/ERZURUM
VİZYON : •Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder bir birim olmak • Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. • Okulumuzda her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
MİSYON : • Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. • Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır.
BAŞARILAR : 0

Isınma : Kalorifer Kömürlü
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım Erzurum Büyükşehir Belediyesi´ne ait toplu taşıma araçları ile belli saatlerde sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çiftlik Mah. YAKUTİYE/ERZURUM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8 km